Kickboksen Leeuwarden

Als je wil kickboksen in Leeuwarden zijn er verschillende mogelijkheden. Zo zijn er specialistische kickboks scholen, maar ook reguliere sportscholen die kickboksen erbij aanbieden. Ontdek alle kickboks mogelijkheden in Leeuwarden

Kyokugym

Kyokugym is een specialistische kickboks school in Leeuwarden. Het is een bekende kickboks school. Er zijn diverse trainingen en programma’s te volgen.

Sportschool De Leeuw

Sportschool de Leeuw heeft een lange geschiedenis in Leeuwarden, want ze zijn al ruim 60 jaar actief. Ieder die in Leeuwarden geboren is kent waarschijnlijk wel iemand die op sportschool Leeuw zit, of heeft gezeten. Sportschool de Leeuw biedt diverse vechtsporten aan:

  • Judo
  • Karate
  • Jiu-Jitsu
  • Kickboksen
  • Eskrima
  • Aikido

Sportschool de Leeuw is gevestigd aan de oostergrachtswal nabij het centrum.

Sport- en fitclub team oost

Sport fitclub team oost is gevestigd aan het Mariahof in Leeuwarden. Dat is in de wijk oldegalileën, nabij het centrum.

Kai Muay

Kai Muay is ook een specialistische kickboks school. Zowel kinderen als volwassen kunnen zich aansluiten. Naast kickboksen kun je er ook krachttraining en personal training doen. Kai Muay is gevestigd in de wijk Bilgaard. De wijk Bilgaard ligt in het Noorden van de stad niet ver van het Leeuwarderbos. Het Leeuwarderbos is één van de mooiste natuurgebieden van Leeuwarden. Je kunt er ook heerlijk wandelen.

M.A. Sports

M.A. Sports biedt boksen, kickboksen en personal training aan. Zowel voor vrouwen, mannen en kinderen. Ze zijn gevestigd aan het Kalverdijkje in Leeuwarden.